O simpoziju

Spoštovane kolegice in kolegi,

V letu 2022 bomo ponovno organizirali simpozij o aktualnih boleznih malih živali, strokovno in znanstveno srečanje slovenskih veterinarjev. Simpozij, že 33. po vrsti, bo priložnost za srečanje s kolegi, izmenjavo mnenj in seznanitev z najnovejšimi znanstvenimi in strokovnimi spoznanji na področju veterinarske medicine. Potekal bo od 19. do 21. maja 2022 v Portorožu (Kongresni center Grand hotel Bernardin).

Osrednje teme simpozija o aktualnih boleznih malih živali bodo s področja gastroenterologije, stomatologije in onkološke kirurgije, v predkongresnem dnevu, 19. maja 2022 iz dermatologije in ortopedije. V sklopu XXXIII. simpozija je organizirana tudi 5. veterinarska delavnica "Zdravljenje tumorjev s pomočjo elektroporacije", ki bo 12. in 13. maja 2022 na Kliniki za male živali Veterinarske fakultete Univerze Ljubljana.

Organizator

Slovensko združenje veterinarjev za male živali
Cesta v Mestni Log 47, 1000 Ljubljana, Slovenija
info(at)zdruzenje-szvmz.si