XXXIII. Simpozij SZVMŽ, 2022

V skupini:
Datum objave:
31-01-2022

V letu 2022 bomo ponovno organizirali simpozij o aktualnih boleznih malih živali, strokovno in znanstveno srečanje slovenskih veterinarjev. Simpozij, že 33. po vrsti, bo priložnost za srečanje s kolegi, izmenjavo mnenj in seznanitev z najnovejšimi znanstvenimi in strokovnimi spoznanji na področju veterinarske medicine.

XXXIII. Simpozij SZVMŽ bo potekal od 19. do 21. maja 2022 v Portorožu (Kongresni center Grand hotel Bernardin).

Organiziranih bo več različnih delavnic, in sicer s področja dermatologije, ortopedije in elektrokemoterapije, kakor tudi seminar za veterinarske tehnike, kot je to že tradicija na simpozijih SZVMŽ. Prav tako ste vabljeni k udeležbi na glavnem delu simpozija, kjer bodo predavanja s področja gastroenterologije, stomatologije in onkološke kirurgije.
V sklopu simpozija organiziramo tudi 5. veterinarsko delavnico "Zdravljenje tumorjev s pomočjo elektroporacije", ki bo od 12. do 13. maja 2022 na Veterinarski fakulteti Univerze Ljubljana.

Prijazno vabljeni!

Za UO SZVMŽ